BOEKHOUDEN.

Zélf boekhouden 

Zelf boekhouden is niet moeilijk.

 

Het is met moderne boekhoudsoftware niet meer zo moeilijk om zélf je boekhouding te voeren. Met wat hulp over het inrichten en wat basiskennis, kun je zélf van start en boek je je facturen, kosten en dagafschriften zelf in.
Voordeel is dat je niet alleen flink bespaart op boekhoudkosten, maar ook dat je op ieder moment inzicht hebt hoe je bedrijf er financieel voor staat. Door dat inzicht maak je slimmere en verstandigere keuzes.

Ik doe mijn eigen boekhouding al een paar jaar zelf. Eerst via Davilex Online, maar sinds kort via Visma e-accounting. Ik moet zeggen dat ik nu ik er vaker mee werk, er ook steeds meer lol in krijg. In het begin is het even uitzoeken hoe alles werkt, maar er staat veel uitleg online, er is een online training, community waar je veel kennis op kunt doen. Kom je er echt niet meer uit, dan is er een helpdesk, die zich onderscheid in persoonlijke aanpak, met je meedenkt en ruim de tijd voor je neemt.

Natuurlijk kun je ook prutsen met gratis boekhoudsoftware of excel, maar dat heeft zo zijn beperkingen en naarmate je groeit, is een professioneel pakket van waarde. Beter gelijk goed doen en voor de investering hoef je het niet te laten. Ben je starter? Dan kun je VISMA tijdelijk 1 jaar gratis proberen.

Welk boekhoudpakket het beste aansluit bij jou is vaak een persoonlijke keuze.

Het kan een overweging zijn een pakket te kiezen waar jouw belastingconsulent ook meer kan werken, zodat bij het maken van de jaarrekening of bij boekhoudkundige vragen je hulp kunt krijgen.

Meer lezen over de voordelen van VISMA? Klik HIER>>>

IdEAL EN CREDITCARD ACCEPTEREN?

iDeal, creditcards & SEPA Incasso accepteren op je website met Mollie.

Mollie is een Nederlandse Payment Service Provider met een voordelige tarief.

Je kunt met een Mollie account iDeal betalingen ontvangen in je webwinkel en via betaallinkjes, evenals creditcards, SEPA incasso, MisterCash, ING Pay, Sofort, etc tegen een  laag tarief per transactie. Voor iDeal is dat 29 cent. Daarnaast kun je professionele ‘tikkies’ sturen, waardoor je eerder betaald wordt. 

Groot voordeel: géén abonnementskosten.
Mollie kent in tegenstelling tot veel andere PSP en banken, géén abonnementskosten. Je betaalt enkel een klein bedrag bij iedere betaling, dat zelfs lager ligt dan de meeste banken rekenen, terwijl die ook vaak abonnementsbedragen in rekening brengen.  
Gebruik je Mollie een tijdje niet, dan betaal je dus ook niets en dat is fijn! Dat maakt het laagdrempelig om in te stappen ook als starter bent of een maand maar weinig transacties hebt.
Je kunt dagelijks tot maandelijks uit laten betalen en krijgt een gespecificeerde BTW factuur.

Het aanvragen van een Mollie account is GRATIS en ook het aanhouden kost je niets. Je krijg er gelijk een handige feature bij: PLINK, waarmee je professionele betaallinkjes kunt aanmaken, waar mee je klanten direct kunnen betalen.

Het is onderzocht dat klanten facturen sneller betalen, als er een linkje bij zit waarmee ze via iDeal of creditcard kunnen betalen. 

Je hebt nu ook een mogelijkheid om klanten vooraf te laten betalen voor bijvoorbeeld een afspraak voor coaching, een behandeling of een training. Zo verminder je no shows en gaat je rendement omhoog en heb je meer tijd voor je klant op het moment zelf. win-win!  

Vraag direct je Mollie Account aan via de knop hiernaast of KLIK HIER>>>