E-MAIL MARKETING.

The money is in the list.
Als ondernemer kun je niet zonder nieuwsbrief. Daar verdien je je geld mee.
Investeer dan wél in een goede toekomstbestendige emailprovider.

Een nieuwsbrief is van onschatbare waarde. Je kunt dus nooit te vroeg beginnen aan het opbouwen van je lijst met nieuwsbrief abonnee’s. Dat zijn lezers die hebben aangegeven berichten van jou te willen ontvangen en geïnteresseerd zijn in aanbiedingen van jou.  

Het is belangrijk dat je vanaf het 1e moment start met een goede e-mail service provider. Een waarbij AVG Compliancy en double opt-in en de verplichte opt-out eenvoudig mogelijk is. Probeer dus niet zelf te prutsen met een lijstje in hotmail of gmail, maar pak het gelijk goed aan en ga in zee met een email service provider.

Wees ook niet terughoudend om voor je mailing lijsten te betalen. Het geeft je een aantal voordelen, zekerheid dat je kunt mailen zonder maximale verzendlimiet en je kunt vaak al met een laag tarief af van de logo’s die je bij gratis accounts naar al je klanten meestuurt.
Staat gelijk een stuk professioneler!

Hieronder vind je een aantal Mailing List providers, die ik kan aanbevelen.

ENORMAIL

Enormail

Ik mag jou een maandelijks terugkerende korting geven op het abonnement van Enormail, een volledig Nederlandse email provider.
Probeer het 30 dagen gratis uit. Na je upgrade wordt jouw korting automatisch berekend.  Klik op de button om account aan te maken én je korting te claimen.

MAILERLITE

MailerLite

MailerLite is een nieuwkomer in de markt maar een met heel veel potentie. Je kunt een gratis account aanvragen en gelijk gebruik maken van features als Landing Pages, Automation, Segmenatatie en het gebruik van groepen.
Heb je deelnemers in meerdere groepen, dan tellen deze maar één keer mee, in tegenstelling tot bijvoorbeeld MailChimp.

Je kunt MailerLite gratis gebruiken tot 1000 unieke users. Daarboven betaal je een relatief laag bedrag tot de volgende staffel. Zo kun je MailerLite met je mee laten groeien.
Tip: Betaal je per jaar, dan krijg je een aanzienlijke korting en bespaar je extra.
Tip 2: Het is een europees bedrijf. Als je je BTW nummer opgeeft, dan betaal je geen VAT (BTW) op je factuur.

Klik op de button hiernaast om account aan te maken.

MailerLite Email Marketing for Small Business