bouw je business tOOLS AANBIEDING

Korte uitleg software tools

Deze tools zijn los van elkaar te gebruiken maar ook perfect op elkaar afgestemd. Enkele ken je al, want de ledensite en de cursus en online programma’s draaien op Huddle en wanneer je je aanmeld voor een betaalde sessie, dan reken je af via de betaalpagina’s van Plug & Pay en ontvang je je factuur ook vanuit Plug & Pay.
Plug & Pay werkt volledig samen met Mollie. (Je hebt dus beiden nodig: Heb je nog geen Mollie account? Vraag deze dan hier gratis aan).

Ben je minder technisch onderlegt, dan is een website en landingpages via Phoenix een mooi alternatief voor het zelf een website bouwen via een provider als Versio, WordPress en het thema Divi. Deze website is gebouwd met Divi) of het thema Elementor

 

  • Phoenix is ideaal om zonder technische kennis, in een handomdraai een winstgevende website op te zetten. Met Phoenix maak je effectieve landingspagina’s en marketingfunnels met neurowebdesign en conversie-triggers. Ook is Phoenix volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google en bevat talloze SEO-technieken zoals googlevriendelijke code, automatische interne links, mobile first SEO en ons beroemde Content Kanon.
  • Plug&Pay is dé tool om de meest effectieve betaalpagina’s te maken (ook voor abonnementen) en upsell processen toe te voegen. Plug&Pay is o.a. bekend van het kassakoopje en de nu al legendarische 1-klik upsell. Ook bevat Plug&Pay een ingebouwd affiliate systeem zodat je affiliates op no cure, no pay basis je producten kunt laten promoten. Daarnaast heb je sales statistieken, facturen, abonnementbeheer en meer!
  • Huddle gebruik je om een strakke ledensite met e-learning omgeving voor al je online programma’s online te zetten. Huddle bevat ook een community platform zodat je jouw eigen social media platform, in eigen beheer, op je eigen website kunt plaatsen. Geen rommelige Facebook groepen meer nodig dus!

 

AANBIEDINGEN

De actie met een enorme korting op je eerste jaar verdwijnt vrijdag.
Klik hier om nog op tijd te zijn >>>

Veelgestelde vragen

We zijn overladen met enthousiaste reacties, maar we krijgen ook veel vragen. Dat is logisch want het is nogal een veelomvattend aanbod. Daarom hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet:

Q: Wat is de actie precies?
A:
We bieden onze 3 software tools nu tijdelijk aan met een enorme korting op het eerste jaarlidmaatschap,

OOK VOOR BESTAANDE KLANTEN (vink het vakje aan “upgrade bestaande klant” en profiteer ook van deze aanbiedingen)

♥ Betaalpagina’s en betaalsysteem voor je website (werk ik ook mee) ook voor memberships:

Plug&Pay Premium:
Normaal 49 p/m of 497 p/j
Actie:
1e jaar …?  🎉

Plug&Pay Ultimate:
Normaal 125 p/m of 1164 p/j
Actie: 1e jaar …? 🎉

♥ Landingpagina’s / website zonder technische kennis gericht op meer verkopen

Phoenix Premium:
Normaal 59 p/m of 497 p/j
Actie: 1e jaar …? 🎉

Phoenix Ultimate:
Normaal 197 p/m of 1497 p/j
Actie: 1e jaar …? 🎉

♥ Community platform en online cursussite (zoals de ledensite van Ascension Healer)

voor Memberships, trainingen, online programma’s.

Huddle:
Normaal 70 p/m of 695 p/j
Actie: 1e jaar …? 🎉

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Q: Hoe lang blijft de korting geldig?
A:  De korting is alleen voor het eerste jaar. Op deze manier heb je een jaar de tijd om tegen een veel lager tarief je online business op te zetten. Na een jaar zou deze het veelvoud van de investering moeten opleveren. Daarna ga je verder met het reguliere tarief. Die investering zal altijd hetzelfde blijven, wij doen nooit aan prijsverhogingen voor bestaande gebruikers,

Q: Ik ben startend ondernemer, waar kan ik het beste mee beginnen?
A: Dit hangt heel erg af van jouw fase en de doelen die je hebt. Over het algemeen zul je altijd een website en goed converterende landingspagina’s nodig hebben, waardoor de instapvariant van Phoenix (Premium v.a. 59,- p/m) waarschijnlijk de meest logische eerste stap is.

Wil je specifiek een e-learning omgeving maken voor bijvoorbeeld een online programma? Dan kies je voor Huddle. Heb je al een website en wil je alleen een betaalproces toevoegen? Dan kies je voor Plug&Pay.

Q: Ik ben al klant bij jullie, kan ik ook gebruik maken van dit aanbod?
A:  Ja, dat kan! Wij houden er niet van om bestaande klanten te ***en en alleen maar nieuwe klanten te belonen 😉

Daarom kun je als bestaande klant dit aanbod ook claimen. Kies op deze pagina welke actie je wil claimen en klik vervolgens het veld “Upgrade” aan op de betaalpagina. Wij zullen dan een extra jaar toevoegen aan je bestaande lidmaatschap.

Q: Ik werk vanuit het buitenland, kan dat?
A:  Ja, dat is geen probleem, onze tools zijn ook internationaal te gebruiken.

Q: Zit de hosting inbegrepen?
A:  Ja, bij alle 3 tools zit hosting, onderhoud, updates en klantenservice inbegrepen. Je betaalt dus een vast tarief per maand.

Q: Wat als het niet bevalt? Heb ik garantie?
A: Ja, je hebt 14 dagen niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of één (of meerdere) van onze Tornado Tools bij je past.

Q: Als ik nu kies voor Premium, kan ik dan later upgraden?
A: Ja, Dit Je kunt altijd upgraden naar Ultimate (of vanuit Ultimate downgraden naar Premium), maar dit kortingsaanbod is alleen nu geldig. Dus de keuze is aan jou: Kies voor een grote korting op het Ultimate lidmaatschap, of voor de kleinere korting op Premium. Wil je later upgraden? Dan is je investering daar voor de normale prijs.

Q: Ik heb een webshop, kan ik dan met Phoenix werken?
A:  Ja en nee. Phoenix is geen webshop systeem, je kunt er dus alleen een website en niet een shop mee maken. Wanneer je echter een SEO- en contentstrategie wilt hanteren om meer gratis bezoekers naar je webshop te trekken, dan raden wij aan om een Phoenix website naast je webshop te gebruiken. Veel van onze Phoenix gebruikers maken daar gebruik van.

Ook als je met effectieve landingspagina’s en marketingfunnels, naast je webshop wilt werken is Phoenix een perfecte oplossing.

Q: Ik heb veel producten in mijn shop, kan ik Plug&Pay gebruiken?
A:  Ja en nee. Plug&Pay is eveneens geen webshop systeem maar biedt losse betaalpagina’s en upsell processen. Je kunt dus geen producten importeren of een webshop omgeving maken. Wanneer je weinig producten verkoopt dan is dit ideaal omdat de betaalpagina’s volledig afleidingsvrij en geoptimaliseerd zijn voor maximaal resultaat.

We zien steeds meer webshop eigenaren focussen op het verkopen van enkele producten (de bestsellers) i.p.v. een (te) groot assortiment en daarom ook overstappen op Phoenix landingspagina’s i.c.m. Plug&Pay betaalpagina’s. Dat geeft je een super clean en effectief proces.

Q: Kan ik met Phoenix een hele website maken? of alleen pagina’s?
A:  
Ja, Phoenix Premium geeft je toegang tot onze Pagebuilder waarmee je landingspagina’s maakt maar bijvoorbeeld ook je homepage, contactpagina, over ons, diensten enzovoorts. Je kunt er ieder soort pagina mee maken en dus een hele website.

Wanneer je echter ook een blog en kennisbank wilt gebruiken, dan heb je Phoenix Ultimate nodig. De website van IMU is een voorbeeld van een Phoenix website met zowel pagina’s als een blog en kennisbank.

Q: Ik zie dat ik 5 Phoenix licenties krijg, wat betekent dat?
A:  Klopt, bij Phoenix Premium krijg je 2 en bij Ultimate 5 licenties. Dat betekent dat je 5 volledige websites kun maken op 5 verschillende domeinnamen. Ideaal als je zelf meerdere websites wilt maken of wanneer je eens een vriend of collega wilt verblijden met een mooie website.

Q: Wat als ik al een website heb, hoe stap ik over?
A: Je krijgt bij onze software altijd eerst toegang tot een testomgeving op een subdomein van onze software zelf. Je kunt dus altijd in alle rust en achter de schermen opbouwen. Zodra jij zover bent om ‘live’ te gaan dan kun je dat zelf in de software doen en ook je eigen domeinnaam opgeven.

Wanneer je van een bestaande WordPress website naar Phoenix overstapt dan kunnen wij je helpen met de import en het vervangen van je oude site zonder dat je Google posities gaat verliezen.

Q: Voor hoeveel websites kan ik Plug&Pay gebruiken?
A:  
Met Plug&Pay kun je zoveel betaalpagina’s maken als je wilt. Deze staan echter wel alleen op hetzelfde domein en alle facturen bevatten dezelfde bedrijfsgegevens. 1 account is dus bedoeld voor 1 bedrijf.

Q: Moeten mijn affiliates ook klant worden bij Plug&Pay?
A:  
Nee, jij kunt instellen op welke producten je commissie wilt geven en je affiliates simpelweg aansluiten met een aanmeldlink. Je affiliates kunnen jou vervolgens volledig gratis en zelfstandig promoten. In Plug&Pay zie jij precies welke affiliate er verantwoordelijk was voor welke verkoop en kun je ook zelf je uitbetaal momenten kiezen.

Q: Kan ik Huddle ook zonder de andere tools gebruiken?
A:  
Ja, alle 3 tools kunnen volledig zelfstandig draaien. Huddle kun je op je eigen domeinnaam plaatsen en zelf koppelen aan je andere systemen. Wanneer je dus al een website en/of een webshop hebt en je wilt alleen een Huddle ledenomgeving dan is dat geen probleem.

Q: Ik wil alleen e-learning, geen community, kan dat?
A:  
Ja, en ook als je alleen een community wilt en geen e-learning dan kan dat bij Huddle. Je kunt zelf kiezen welke functies je wilt activeren. Wanneer je pas in een later stadium een community toe wilt voegen dan kun je dat zelf gewoon aanklikken zodra je zover bent.

Q: Wat zijn de nadelen van jullie software?
A: Gek dat we deze vraag in een e-mail zetten, of niet? Wij willen alleen dat je aan de slag gaat met onze software als je 100% overtuigd bent dat je dit samen met ons wil gaan doen. Daarom zijn we ook volledig transparant over onze eigen software.

Het nadeel van onze software is dat deze gestandaardiseerd en geoptimaliseerd is voor maximaal resultaat. Dit betekent dat je zelf veel vrijheid hebt, maar niet buiten de kaders kunt gaan die wij voor je geschetst hebben. Wij hebben onze 10-jarige ervaring in de software verwerkt zodat je zelf zo weinig mogelijk na hoeft te denken over hoe je iets wilt gebruiken.

Voor veel ondernemers is dat het beste, maar enkelen vinden het fijner om zelf iets te bedenken en te (laten) bouwen. Met onze tools heb je geen volledige vrijheid, wat sommige designers bijvoorbeeld een nadeel vinden.

: Wat zeggen andere gebruikers van jullie systemen?
A: Deze mail wordt een beetje lang als we alle reacties van de duizenden gebruikers van onze software onder elkaar gaan zetten. Als je ervaringen wilt lezen dan kun je die op de websites.

Q: Werkt dit ook voor mij?
A: Als je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat wel.
Wij hebben succescases in elke denkbare branche. Iedere businesscase heeft namelijk mensen nodig die de beslissing nemen om klant te worden. En dat is waar wij onze tools voor optimaliseren: Mensen die op je pagina komen. Het maakt niet uit of dat hobbyisten, professionals, B2B, B2C, tuinfanaten, advocaten of webdesigners zijn.

Q: Ik ben een digibeet, hoe weet ik zeker dat ik dit ga kunnen?
A: We hebben stap voor stap handleidingen om je door onze systemen heen te helpen. Daarnaast organiseren we de Tornado Bootcamp waarin we je LIVE helpen om de software in te richten. Je kunt dus zelf kiezen of je het op je eigen tempo doet, dat je onze video’s bekijkt of dat je onze live trainingen volgt.

Hoe dan ook: Het gaat je lukken. Heb je uitdagingen of vragen? Dan staat ons geweldige supportteam voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen! 💪

Q: Wat is jullie belangrijkste advies als ik aan de slag ga?
A: Realiseer je dat je niet alleen staat. Wij staan achter je en ons team staat achter je. Je hoeft het dus niet meer alleen te doen. Elke dag werken wij aan het verbeteren van onze tools, waardoor jij nog meer risico op succes hebt.

Het is nu aan jou om de keuze te maken of je de sprong waagt of niet.

Vertrouw je op ons?
Vertrouw je jezelf?

Dan is dit het moment om actie te ondernemen, want deze kortingsactie verdwijnt vrijdag. Je ontneemt jezelf de kans op exponentiële groei door niet mee te liften op de Tornado die nu in gang is gezet.

Bekijk de Tornadotools hier >>>

Op jouw succes!