GET PAID.

Heb je vragen over het aanmaken en inrichten van je betalingsverkeer, webwinkel of internetsite, neem contact op via het het contactformulier.

BETAALVERZOEK STUREN VIA PLINK

Plink - stuur je klanten een betaalverzoek

 

Stuur professionele betaalverzoek met Plink.

 

Plink (spreek uit “Pee-link”) is een “Tikkie” maar dan zakelijk. Je kunt Plink gratis aanvragen bij je Mollie account.
Met Plink stuur je professionele betaal verzoeken, bijvoorbeeld bij je factuur, vóór het het maken van een afspraak of als een klant ter plaatse een extra dienst afneemt en deze via een betaalverzoek wilt afrekenen.

Enkele voordelen:

  • Je hebt eerder je geld: Betaalverzoeken worden vaak 3 x sneller betaald. Het geld staat via Mollie eerder op jouw rekening
  • Je kunt je eenvoudig vooruit laten betalen bij het maken van een afspraak, geen ‘no shows’ meer en achter je geld aan moeten.
  • Gemak voor jouw klant:
    Je klanten regelen in een paar klikken de betaling
  • Geen misgelopen betaling door fout overtypen:
    Door jouw betaallink gebruikt jouw klant altijd het juiste rekeningnummer en factuurnummer (als je dat zelf toevoegd in de betaallink omschrijving).
  • Geen extra kosten: je betaalt enkel wat je bij Mollie betaalt voor je normale transactie.
  • Extra service: voor een klein bedrag kun je extra service toevoegen, zoals een automatische betaalherrinnering, na betaling een digitaal bestand kunnen downloaden, doorsturen naar een eigen landingspagina, etc.

Plink gratis aanvragen in 3 eenvoudige stappen:

 

1). Vraag eerst je Mollie Account aan via deze pagina>>>

2). Vraag na goedkeuring van je account daarna direct een gratis PLINK account aan en

3). stuur voortaan professionele betaallinkjes.

Kom je er niet uit? Laat mij je dan helpen. Neem even contact met op via het contactformulier.

iDeal, creditcards & SEPA Incasso accepteren op je website met Mollie.

Mollie is een Nederlandse Payment Service Provider met een voordelige tarief.

Je kunt met een Mollie account iDeal betalingen ontvangen in je webwinkel en via betaallinkjes, evenals creditcards, SEPA incasso, MisterCash, ING Pay, Sofort, etc tegen een  laag tarief per transactie. Voor iDeal is dat 29 cent. Daarnaast kun je professionele ’tikkies’ sturen, waardoor je eerder betaald wordt. 

Groot voordeel: géén abonnementskosten.

Mollie kent in tegenstelling tot veel andere PSP en banken, géén abonnementskosten. Je betaalt enkel een klein bedrag bij iedere betaling, dat zelfs lager ligt dan de meeste banken rekenen, terwijl die ook vaak abonnementsbedragen in rekening brengen.  
Gebruik je Mollie een tijdje niet, dan betaal je dus ook niets en dat is fijn! Dat maakt het laagdrempelig om in te stappen ook als starter bent of een maand maar weinig transacties hebt. Wat natuurlijk gaat veranderen, want meer business is meer omzet 🙂 

Je kunt dagelijks tot maandelijks uit laten betalen en krijgt een gespecificeerde BTW factuur.

Het aanvragen van een Mollie account is GRATIS en ook het aanhouden kost je niets. Je krijg er gelijk een handige feature bij: PLINK, waarmee je professionele betaallinkjes kunt aanmaken, waar mee je klanten direct kunnen betalen.

Het is onderzocht dat klanten facturen sneller betalen, als er een linkje bij zit waarmee ze via iDeal of creditcard kunnen betalen. 

Je hebt nu ook een mogelijkheid om klanten vooraf te laten betalen voor bijvoorbeeld een afspraak voor coaching, een behandeling of een training. Zo verminder je no shows en gaat je rendement omhoog en heb je meer tijd voor je klant op het moment zelf. win-win!  

Vraag direct je Mollie Account aan via de knop hiernaast of KLIK HIER>>>