Geld & Ondernemen

Als ondernemer heb je met geld te maken. Het kan zijn dat je het nodig hebt om je bedrijf te starten of uit te breiden. Of het kan zijn dat je geld hebt verdient (daar ben je uiteindelijk voor gaan ondernemen) en dat je er een goed rendement mee wilt halen.

Het kan ook zijn dat je nog niet voldoende verdient met je onderneming. Of dat het geld niet naar je toe lijkt te stromen. Dat er blokkade zit op het ontvangen van geld. Of dat je het moeilijk vind om geld te ontvangen voor je dienst. Of om je waarde te vragen. En  deze te krijgen. Want als jij je waarde niet vraagt, dan krijg je die ook niet.
Vaak zit er een lading op het ontvangen van geld. Het is interessant om te onderzoeken wat jouw overtuigingen zijn over geld. Het kan je helpen om je mindset te veranderen en de stroom van het ontvangen van geld op gang te brengen. 

In deze rubriek vind je meer informatie over alles wat met geld te maken heeft en over jouw mindset over het manifesteren en ontvangen van geld.

Gratis boek

De Kunst van het Verkrijgen van Geld, de Gouden Regels voor Geld Verdienen door P.T. Barnum

Ontdek de strategie die de ‘The Greatest Showman’ onthulde in zijn best seller. Ontvang nu het boek, het e-book, de training en het audioboek gratis.

(Je betaalt enkel een bijdrage in de verzendkosten).