GET PAID.

Heb je vragen over het aanmaken en inrichten van je betalingsverkeer, webwinkel of internetsite, neem contact op via het het contactformulier.

iDeal betalingen op je website?

Payment Service Provider (PSP)

Een Payment Service Provider (PSP) is een bedrijf die voor jou de betalingen via je website afhandelt.

Wil je je betalingen via jouw website of webwinkel laten afrekenen via iDeal,  Mistercash, Bancontact (België)  of creditcard, of wil je een dienst op abonnementsbasis aanbieden met maandelijkse betalingen?
Dan heb je een payment service provider nodig.

Er zijn meerdere mogelijkheden om dat te realiseren. Zo bieden banken deze dienst vaak aan, maar de tarieven zijn best hoog en je betaalt vaak een abonnement. Daarnaast zijn er PSP’s als Mollie, Sisow en PayPro.

Ik adviseer om je aan te melden bij een Payment Service Provider, bij voorkeur een, die geen vaste abonnementskosten rekent, maar enkel een laag bedrag per betaling.

Het voordeel van afrekenen met iDeal is dat je gelijk je betaling hebt en niet hoeft te wachten tot (en óf) de klant betaalt. 
Daarnaast kun je diensten en producten in abonnementsvorm aanbieden, een membership, lidmaatschap of community, waarbij de betalingen via automatische afschrijving worden betaald. De eerste betaling vind dan via iDeal plaats of creditcard. Daarna loopt het tot wederopzegging door. Gemak voor jou en voor je klant.  

iDeal, creditcards & SEPA Incasso accepteren op je website met Mollie.

Mollie is een Nederlandse Payment Service Provider met een voordelige tarief.

Je kunt met een Mollie account iDeal betalingen ontvangen in je webwinkel en via betaallinkjes, evenals creditcards, SEPA incasso, MisterCash, ING Pay, Sofort, etc tegen een  laag tarief per transactie. Voor iDeal is dat 29 cent. Daarnaast kun je professionele ‘tikkies’ sturen, waardoor je eerder betaald wordt. 

Groot voordeel: géén abonnementskosten.
Mollie kent in tegenstelling tot veel andere PSP en banken, géén abonnementskosten. Je betaalt enkel een klein bedrag bij iedere betaling, dat zelfs lager ligt dan de meeste banken rekenen, terwijl die ook vaak abonnementsbedragen in rekening brengen.  
Gebruik je Mollie een tijdje niet, dan betaal je dus ook niets en dat is fijn! Dat maakt het laagdrempelig om in te stappen ook als starter bent of een maand maar weinig transacties hebt.
Je kunt dagelijks tot maandelijks uit laten betalen en krijgt een gespecificeerde BTW factuur.

Het aanvragen van een Mollie account is GRATIS en ook het aanhouden kost je niets. Je krijg er gelijk een handige feature bij: PLINK, waarmee je professionele betaallinkjes kunt aanmaken, waar mee je klanten direct kunnen betalen.

Het is onderzocht dat klanten facturen sneller betalen, als er een linkje bij zit waarmee ze via iDeal of creditcard kunnen betalen. 

Je hebt nu ook een mogelijkheid om klanten vooraf te laten betalen voor bijvoorbeeld een afspraak voor coaching, een behandeling of een training. Zo verminder je no shows en gaat je rendement omhoog en heb je meer tijd voor je klant op het moment zelf. win-win!  

Vraag direct je Mollie Account aan via de knop hiernaast of KLIK HIER>>>

krijg Eerder betaald met ‘plink’

 

Stuur professionele betaalverzoek met Plink.

Plink is een “tikkie” maar dan zakelijk. Je kunt Plink gratis aanvragen bij je Mollie account. Met Plink stuur je professionele betaal verzoeken, bijvoorbeeld bij je factuur, het maken van een afspraak of als een klant ter plaatse een extra dienst afneemt.  

Enkele voordelen:

  • Je hebt eerder je geld: Betaalverzoeken worden vaak 3 x sneller betaald. Het geld staat via Mollie eerder op jouw rekening
  • Je kunt je eenvoudig vooruit laten betalen bij het maken van een afspraak, geen ‘no shows’ meer en achter je geld aan moeten.
  • Gemak voor jouw klant:
    Je klanten regelen in een paar klikken de betaling
  • Geen misgelopen betaling door fout overtypen:
    Door jouw betaallink gebruikt jouw klant altijd het juiste rekeningnummer en factuurnummer (als je dat zelf toevoegd in de betaallink omschrijving).
  • Geen extra kosten: je betaalt enkel wat je bij Mollie ook zou betalen.
  • Extra service: voor een klein bedrag kun je extra service toevoegen, zoals een automatische betaalherrinnering, na betaling een digitaal bestand kunnen downloaden, doorsturen naar een eigen landingspagina, etc. 

Plink aanvragen in 3 eenvoudige stappen

 1). Vraag eerst je Mollie Account aan via deze pagina>>>

 2). Vraag na goedkeuring van je account daarna direct een gratis PLINK account aan en

3). stuur voortaan professionele betaallinkjes.

 Kom je er niet uit? Laat mij je dan helpen. Neem even contact met op via het contactformulier.

Zakelijke bankRekening

Zakelijke Rekening 

Je hebt vaak een zakelijke bankrekening nodig om uitbetaald te worden door een Payment Service Provider (PSP) zoals Mollie. 
Een zakelijke rekening is sowieso handig om privé en zakelijk apart te houden. 

Nu lijkt het misschien nog overzichtelijk om alles op je prive rekeningen binnen te laten komen, maar als je groeit en je BTW aangiftes worden ingewikkelder, dan is je boekhouder en de belastingdienst je dankbaar. De besparing in tijd en daarmee kosten van het (laten) uitzoeken van je administratie en tijdsbesparing door koppelen met je boekhoudpakket maken een extra rekening méér dan goed. En het oogt natuurlijk ook veel professioneler.

KNAB

De meest voordelige zakelijke rekening voor startende ondernemers kun je openen bij KNAB.
Een zakelijke rekening voor slechts 6 euro per maand en je hebt 1000 transacties gratis, waar je elders extra voor betaald.

Tijdelijke aanbieding: 1e jaar met 50% korting ofwel slechts 3 euro per maand: —> Open nu je rekening bij Knab zakelijk!

 

PROFIT FIRST

Heb je al een zakelijke rekening? Veel ondernemers gebruiken een KNAB rekening als 2e zakelijke rekening voor het systeem “Profit First” en voor het reserveren van geld voor kosten, te betalen omzetbelasting en inkomstenbelasting op een aparte rekening.

Deze Profit First methodiek wordt steeds meer toegepast. Wil je daar méér over weten? Bestel dan het boek “Profit First” van Femke Hogema. Zij heeft het boek niet alleen vertaald naar het Nederlands, maar ook aangepast aan de specifieke Nederlandse situatie. Bestel het boek online hier.

En open hier je rekening bij Knab zakelijk!

 

PIN en creditcard betalingen accepteren

Pin betalingen accepteren

SUMMUP

SUMMUP Mobiele kaartlezer

 

De Summup Air is een mobiel pinapparaat, waarmee je pinbetalingen, creditcard betalingen, contactloze betalingen kunt accepteren, zonder vast abonnment.

Super handig klein apparaatje, wat je overal mee naar toe kunt nemen. Je koppelt deze via een app aan je smartphone en je kunt klanten direct laten betalen. Ook handig voor beurzen, want je neemt ‘m gewoon mee.

Je eenmalige investering in de Summup is 39 euro, daar krijg je het apparaat voor thuisgestuurd.

TIJDELIJK AANBOD 24 euro korting!
Klik op de button hiernaast en bestel jouw eigen Summup voor maar 15 euro.

➤ Geen vaste kosten

Slechts 1,90% per transactie. Snelle uitbetaling op uw bankrekening.

➤ Accepteer alle pinpassen & creditcards

Verbindt via Bluetooth. Werkt in combinatie met iOS of Android.

➤ Registratie in 5 minuten

100% online. Geen bijkomend contract. Geen papierwerk.

Groot voordeel:  Je betaalt géén abonnementskosten.

Je betaalt enkel een klein bedrag bij iedere betaling. Gebruik je ‘m niet, betaal je ook niets.

Dat maakt het laagdrempelig om in te stappen ook als je nog maar weinig transacties hebt.
Je kunt dagelijks tot maandelijks uit laten betalen en krijgt een gespecificeerde BTW factuur.

TIP: De Summup terminal kost normaal 39 euro, maar met de knop hiernaast krijg je ‘m voor slechts € 15,-

Bestel ‘m nu direct via de knop hiernaast of KLIK HIER>>>

TIJDELIJKE AANBIEDING

➤ TIP: De Summup terminal kost normaal € 39,=
Met de knop hiernaast krijg je ‘m voor slechts € 15,-
(eenmalig, geen abonnementskosten).