TORNADO TOOLS

——– Doorgestuurd bericht ——–

Hey Roeland,

Het is hier gekkenhuis! Vorige week lanceerden wij tornadotools.nl met daarop ons beste aanbod ooit voor onze 3 softwaretools Phoenix, Plug&Pay en Huddle. De telefoon staat roodgloeiend, de mailboxen stromen vol en ons supportteam werkt de klok rond om alle vragen te beantwoorden 😅

Let op: Onze actie met lifetime korting + actiebonussen verdwijnt morgen.
Klik hier om nog op tijd te zijn >>>

We zijn overladen met enthousiaste reacties, maar we krijgen ook veel vragen. Dat is logisch want het is nogal een veelomvattend aanbod. Daarom hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet:

Q: Is de korting echt lifetime? Wat is het addertje? 🤔
A: Ja, de korting is lifetime. Wij werken niet met een korting voor de eerste periode en doen ook geen plotselinge verhogingen. Er is dus ook geen addertje. Zo lang als je klant bent, maak je gebruik van dit exclusieve kortingstarief.

Q: Hoe lang zijn de bonussen geldig?
A: Als je instapt tijdens deze actie dan heb je direct recht op de Tornado Bootcamp die van start gaat in juni en de gratis voucher voor jouw eerste jaar MailBlue.

Bekijk de Tornado Tools >>>

Q: Wat is het verschil tussen de 3 softwaretools?
A:

  • Phoenix is het beste Nederlandse systeem om landingspagina’s, funnels en een SEO geoptimaliseerde website te maken
  • Plug&Pay is dé tool om conversie-geoptimaliseerde betaalpagina’s te maken (in 5 minuten) en de makkelijkste manier om aan de slag te gaan met affiliatemarketing
  • Huddle stelt jou in staat om in korte tijd je eigen e-learning online te plaatsen met een eigen community.


Q: Ik ben startend ondernemer, waar kan ik het beste mee beginnen?
A: Dit hangt heel erg af van jouw fase en de doelen die je hebt. Over het algemeen zul je altijd goed converterende landingspagina’s nodig hebben, waardoor de instapvariant van Phoenix (Premium v.a. 59,- p/m) waarschijnlijk de meest logische eerste stap is.

Q: Wat is het verschil tussen Premium en Ultimate?
A: Bij Phoenix kun je met Premium alles doen m.b.t. landingspagina’s en Funnels. Wil je ook aan de slag met extra SEO technieken zoals blogs, het content canon en AMP’s? Dan is Ultimate wat je nodig hebt.
Vergelijk Phoenix Premium & Ultimate >>>

Bij Plug&Pay zit het verschil bij Premium & Ultimate op 2 vlakken: Bij Premium heb je maximaal 250 orders per maand. wil je meer dan dat, dan betaal je 9,99 per maand extra per 100 orders. Bij Ultimate is het aantal orders onbeperkt. Daarnaast heb je met Ultimate toegang tot ons geavanceerde affiliatesysteem waarmee je je business dus kunt vergroten door andere mensen jouw product te laten promoten.
Vergelijk Plug&Pay Premium & Ultimate >>>

Q: Wat zijn de nadelen van jullie software?
A: Gek dat we deze vraag in een e-mail zetten, of niet? Wij willen alleen dat je aan de slag gaat met onze software als je 100% overtuigd bent dat je dit samen met ons wil gaan doen. Daarom zijn we ook volledig transparant over onze eigen software.

Het nadeel van onze software is dat deze gestandaardiseerd en geoptimaliseerd is volgens de wetten van winstgevende websites. Dit betekent dat je zelf veel vrijheid hebt, maar niet buiten de kaders kunt gaan die wij voor je geschetst hebben. Voor veel ondernemers is dat het allerbeste, maar enkelen vinden het fijner om zelf iets te bedenken en te (laten) bouwen. Met onze tools heb je geen volledige vrijheid, wat sommige designers bijvoorbeeld een nadeel vinden.

Q: Wat zeggen andere gebruikers van jullie systemen?
A: Vorige week stelde Hans eenzelfde soort vraag in onze community:

Waarop enkele gebruikers van onze Tornado Tools (Phoenix, Huddle en Plug&Pay) reageerden. Zoals Mandy:

“Als jij een website wil die anders werkt dan vrijwel alle goed-gevonden en goed-converterende websites dan moet je niet voor Phoenix kiezen.”

Ook naamgenoot Hans liet weten dat hij elke maand groei ervaart sinds hij met Phoenix en Plug&Pay werkt:
Een ander tof voorbeeld van de impact van onze Tools is een berichtje wat Stephane laatst deelde in de community:
Q: Werkt dit ook voor mij?
A: Als je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat wel.
Wij hebben succescases in elke denkbare branche. Iedere businesscase heeft namelijk mensen nodig die de beslissing nemen om klant te worden. En dat is waar wij onze tools voor optimaliseren: Mensen die op je pagina komen. Het maakt niet uit of dat hobbyisten, professionals, B2B, B2C, tuinfanaten, advocaten of webdesigners zijn.

Q: Ik ben een digibeet, hoe weet ik zeker dat ik dit ga kunnen?
A: We hebben stap voor stap handleidingen om je door onze systemen heen te helpen. Daarnaast organiseren we de Tornado Bootcamp waarin we je LIVE helpen om de software in te richten. Je kunt dus zelf kiezen of je het op je eigen tempo doet, dat je onze video’s bekijkt of dat je onze live trainingen volgt.

Hoe dan ook: Het gaat je lukken. Heb je uitdagingen of vragen? Dan staat ons geweldige supportteam voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen! 💪

Q: Wat als het niet bevalt? Heb ik garantie?
A: Ja, je hebt 14 dagen niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of één (of meerdere) van onze Tornado Tools bij je past.

Q: Wat is jullie belangrijkste advies als ik aan de slag ga?
A: Realiseer je dat je niet alleen staat. Wij staan achter je en ons team staat achter je. Je hoeft het dus niet meer alleen te doen. Elke dag werken wij aan het verbeteren van onze tools, waardoor jij nog meer risico op succes hebt.

Het is nu aan jou om de keuze te maken of je de sprong waagt of niet.

Vertrouw je op de online marketing tornado?

Vertrouw je op ons?

Vertrouw je jezelf?

Dan is dit het moment om actie te ondernemen, want deze kortingsactie verdwijnt morgen. Je ontneemt jezelf de kans op exponentiële groei door niet mee te liften op de Tornado die nu in gang is gezet.

Bekijk de Tornadotools hier >>>

Op jouw succes!

Vriendelijke groet,

PS. Morgen verloopt ons actieaanbod voor de Tornado Tools.

Wil jij de Online Marketing Tornado zo makkelijk mogelijk implementeren?

Klik dan hier >>>

Omdat je je ooit hebt ingeschreven voor één van onze PDFs of trainingen sta je op onze VIP lijst! Elke mail die je van ons krijgt is bedoeld om jou als ondernemer of marketeer verder te helpen met je website en online business. Je krijgt via onze mails als eerste te weten als er nieuwe trends zijn op gebied van online marketing waar je op in kunt spelen, als we nieuwe online marketing blogs of video’s hebben geplaatst of wanneer er een toffe (gratis) training aankomt.

Wil je liever geen mails meer van ons ontvangen?

Let op: je ontvangt hierdoor ook geen klanten mailings en de kans is groot dat je gaat achterlopen op je concurrenten die ons wel volgen 😉 )

Deze mail is met zorg verzonden vanuit het IMU hoofdkantoor in onze mooie hoofdstad: IMU BV, Herengracht 66, 1015BR Amsterdam, Netherlands