LEESTIPS.

BOEKENKAST
Hieronder deel ik mijn lees- en kijktips. Boeken en films met inspiratie waar ik zelf veel aan heb gehad of die ik als tip heb doorgekregen voor jouw succes en groei. Voor in je boekenkast, maar vooral ook daarbuiten. Want boeken vragen er om om gelezen te worden. En kennis om toegepast te worden.

Heb je zelf goede boekentips en wil je die delen? Stuur me even een berichtje via het contactformulier >>> met de titel en wát jij er uit hebt gehaald.

“Mijn inspiratie heb ik uit het boek “The Richest Man in Babylon” door George S. Clason. Inmiddels een klassier met oude wijsheden.  Dit boek leert waarom je vermogen op moet bouwen en hoe je dat het beste kunt doen en dat iedereen dat kan. En dat je beter goudstukken kunt uitlenen dan kunt lenen. Vervang goudstukken door geld en je hebt ineens een moderne handleiding om vermogen op te bouwen, schulden af te lossen en rendement te maken. Het boek is echt de moeite waard om te lezen. Of luister het audiobook, bijvoorbeeld als je onderweg bent.
Je kunt het bestellen met de linkjes hiernaast.  

De Projectsaboteur - Gieteman

De projectsaboteur – Dion Kotteman

Ieder project heeft tegenstanders die het project manipuleren zodat het resultaat ze beter past. Een naïeve gedachte? Welnee! Mensen hebben de neiging om de waarheid naar hun hand te zetten om daarmee hun eigenbelang te dienen: meer macht, meer inkomen, meer aanzien. Een mooi bewijs is de kredietcrisis; uit eigenbelang worden gegevens gemanipuleerd, worden zaken mooier voorgesteld dan ze zijn, en budgetten bewust verkeerd opgesteld.

Dit alles met als doel om besluitvormingsprocessen te beïnvloeden. Ondanks dat het veel voorkomt, was er tot nu toe maar weinig aandacht voor het saboteren en manipuleren van projecten. Toch gaan er jaarlijks miljoenen euro’s verloren door projectsabotage. Als er meer aandacht voor de motieven en de werkwijze van projectsaboteurs komt, zal dit leiden tot grote besparingen en betere projectresultaten.

Dit boek geeft vanuit het perspectief van de projectsaboteur inzicht in zijn motieven en biedt hem het gereedschap om een project efficiënt en professioneel te manipuleren. Het laat zien hoe je de waarheid manipuleert en wat de invloed daarvan is op het projectverloop. Natuurlijk met de achterliggende gedachte dat je zo de saboteurs kunt herkennen en bestrijden!

 


Gratis boek

De Kunst van het Verkrijgen van Geld, de Gouden Regels voor Geld Verdienen door P.T. Barnum

Ontdek de strategie die de ‘The Greatest Showman’ onthulde in zijn best seller. Ontvang nu het boek, het e-book, de training en het audioboek gratis.

(Je betaalt enkel een bijdrage in de verzendkosten).