BOEKHOUDEN.

Zélf boekhouden – easy peasy 

Zelf boekhouden is niet moeilijk.

 

Het is met moderne boekhoudsoftware niet meer zo moeilijk om zélf je boekhouding te voeren. Met wat hulp over het inrichten en wat basiskennis, kun je zélf van start en boek je je facturen, kosten en dagafschriften zelf in.
Voordeel is dat je niet alleen flink bespaart op boekhoudkosten, maar ook dat je op ieder moment inzicht hebt hoe je bedrijf er financieel voor staat. Door dat inzicht maak je slimmere en verstandigere keuzes.

Ik doe mijn eigen boekhouding al een paar jaar zelf. Eerst via Davilex Online, maar sinds kort via Visma e-accounting. Ik moet zeggen dat ik nu ik er vaker mee werk, er ook steeds meer lol in krijg. In het begin is het even uitzoeken hoe alles werkt, maar er staat veel uitleg online, er is een online training, community waar je veel kennis op kunt doen. Kom je er echt niet meer uit, dan is er een helpdesk, die zich onderscheid in persoonlijke aanpak, met je meedenkt en ruim de tijd voor je neemt.

Welk boekhoudpakket het beste aansluit bij jou is vaak een persoonlijke keuze.

Het kan een overweging zijn een pakket te kiezen waar jouw belastingconsulent ook meer kan werken, zodat bij het maken van de jaarrekening of bij boekhoudkundige vragen je hulp kunt krijgen.

Vergelijk boekhoudpakketen

VRAAG JE GRATIS MOLLIE ACCOUNT AAN

iDeal, creditcards & SEPA Incasso accepteren op je website met Mollie.

Mollie is een Nederlandse Payment Service Provider met een voordelige tarief.

Je kunt iDeal betalingen ontvangen in je webwinkel en via betaallinkjes, evenals creditcards, SEPA incasso, MisterCash, ING Pay, Sofort, etc tegen een  schappelijk tarief per transactie. Voor iDeal is dat 29 cent.

Groot voordeel: Je géén abonnementskosten.
Je betaalt enkel een klein bedrag bij iedere betaling. Gebruik je ‘m niet, betaal je ook niets. Dat maakt het laagdrempelig om in te stappen ook als je nog maar weinig transacties hebt.
Je kunt dagelijks tot maandelijks uit laten betalen en krijgt een gespecificeerde BTW factuur.

Het aanvragen van een Mollie account is GRATIS en ook het aanhouden kost je niets.

Vraag direct je Mollie Account aan via de knop hiernaast of KLIK HIER>>>